Filmstigen

FILMPROJEKT FILMSTIGEN

 

Vill du lära dig hur det går till att göra en film?

Drömmer du om att bli filmskådespelare eller kanske regissör? Eller är du helt enkelt nyfiken och sugen på att delta i ett kreativt projekt under höstlovet? Då är FILMSTIGEN något för Dig!

Filmstigen är ett superspännande filmprojekt som görs av Föreningen Konstkraft Ljusne, i samarbete med Simple Life Productions, där du som är mellan 12 - 19 i Gävleborgs län får chansen att lära dig allt du behöver veta om filmskådespeleri och filmskapande och du får dessutom chansen att spela in en helt egen filmscen!

 

Filmstigen är 100% gratis!

 

Ni kommer att få lära er hur man agerar framför kameran, hur man skriver manus, använder en kamera, ljudutrustning, ljus, hur man regisserar, klipper och en massa annat!

Plats: Konstkraft Ljusne

Industrivägen l A, 820 20 Ljusne

Datum: måndag 30/10 - fredag 3/11

Tid: kl. 14.00- 17.00

 

Samt: Verkstäderna

Styrmansgatan 4B, 826 37 Söderhamn

Datum: lördag 4/11

Tid: kl. 14.00- 17.00

 

Därefter tillkommer möjlighet att redigera och färdigställa de inspelade scenerna på Verkstäderna i Söderhamn de två kommande månaderna efter projektet med handledning en kväll i veckan.

 

Om du, eller någon du känner är intresserad av att delta eller bara vill veta mer, kontakta antingen Ann-Caroline Breig på telefon: 070-729 22 78 mail: acbreig@gmail.com

eller Maya Lindh på mail: mayalindh@gmail.com

 

Det är helt ok att höra av sig även efter att projektet startat.

 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Anmälan till: 070 - 729 22 78

eller: acbreig@gmail.com

Karta över Ljusne